Reference

Dension Car Dock – Connect, december 2011 (test in video)
Dension Car Dock – Monitor, oktober 2011 (Dober nakup)
Dension Car Dock – Mobile.si, avgust 2011
Dension Gateway Five – Mesečnik Mobil, september 2011
Dension Gateway 100 – Moj mikro, marec 2009

xCarLink – Monitor, november 2009 (test in video)
xCarLink – Moj mikro, januar 2010
xCarLink – Mesečnik Mobil, april 2009
xCarLink – Računalniške novice, april 2010

Mobil

 

Računalniške novice

 

 

 


Vas zanima kakšno mnenje imajo o vmesnikih novinarji in naše stranke?

 • Kot monter kvalitetnejših avtoakustičnih sistemov za najzahtevnejše uporabnike sem bil presenečen nad delovanjem Densiona. Kvaliteta zvoka je na dobrem nivoju, uporaba pa nezahtevna. Definitivno priporočam vsem, ki želijo ohraniti izvorni videz vozila in morebitne obvolanske komande, hkrati pa se nočejo sprijazniti s predvajanjem samo audio CD-jev.
  Igor Damjan, avtoakustik,
  CarAudioEmpire
 • xCarLink je vsekakor ena uporabnejsih rešitev, s katero originalnemu avtoradiju dodamo glasbeno znanje. Upoštevajoč možnost dodajanja Bluetooth modula, pa se njegova uporabnost razširi še na področje prostoročnega telefoniranja. Tako ubijemo dve muhi na en mah.
  Miran Varga s.p.,
  samostojni novinar
 • Za xCarLink sem izvedel na internetu, ko sem iskal možnosti za predvajanje glasbe iz USB ključa v svojem avtomobilu. Modul sam je všečno majhen, montira se ga lahko kamorkoli v avtu, meni najboljša rešitev je v sovoznikov predal. Tudi samo delovanje modula je več kot samo zadovoljilo moja pričakovanja, saj sedaj dejansko lahko poslušam karkoli in kadarkoli, odpadejo pa tudi vsi CDji, ki so se mi stalno valjali po avtomobilu. xCarLink je res dobra izbira za glasbene navdušence, saj ima vsak lahko na ključku praktično vso svojo zbirko domačih CDjev.
  Sašo Miklavčič, novinar
  revije Mobil